Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjorton

Min bästa mardröm
är den då jag svek
alla mina vänner
Ingen fanns kvar för mig
Alla bara hata
Ingen ville se mig mera
Vilket gjorde det lättare för mig
Att upphöra
existera

För jag vill inte såra
Alla omkring mig
Lämna någon kvar
Sinnet orkar dock inte mera
Tänk om ingen gilla mig
Hur lätt det hade varit
Att upphöra
existera




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 380 gånger
Publicerad 2012-12-18 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342