Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älska Beskow


lätt mjuk enkät - vem vill vara med?






välj en favoritmånad

per årstid

 

 

och varför

 

 

 

 

 

 

///

vinter

februari

morgonljuset

 

vår

maj

grönskan

 

sommar

juni

vildblommorna

 

hösten

oktober

färgerna

///

 

 

 

varsågoda

:

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-25 07:43



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Morgonljuset-mars/april

när den är som bäst och doftar Elska Best of
2012-12-29

  Anya VIP
Mars...alla förhoppningar som spritter!
2012-12-29

    Erika H
Vilken kul idé!
Vinter - december - innetid med mys och pyssel.
Vår - april - det börjar på allvar igen.
Sommar - augusti - sista värmande sommarkvällarna.
Höst - oktober - det doftar så gott.
2012-12-28

  Katinka VIP
Oktober, för höstsolen, doften av mull, de vackra färgerna.
2012-12-28

  wildah
Februarisol är efterlängtad, julis och augustis blomsterprakt, oktobers klara luft och naturens färgprakt är mina favoritmånader.
2012-12-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Det vackra i årstiderna
variationerna
värmen på sommaren
juli i hetluft
mars lockande kattrop
oktobers vemod
januaris längtan
2012-12-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
J ubelglad, sol och bad
U nderbart helt klart
N ätter många, att fånga
I glädje över utslagen klöver
2012-12-25

  Dufvenberg



Maj, då björkarna får
musöron och vitsipporna
vippa.

Augusti; Paddelvarmt i vattnet

November; det bästa är att det snart är December

Februari; skidturer och varm choklad.

Om det vill sig väl:)
2012-12-25

  Peter Olausson VIP
Vinter: februari, vita skidvidder
Vår: april, innan blommornas svärta
Sommar: augusti, mogna kvällssolar
Höst: oktober, de sista sjödoppens tid
2012-12-25

    Erico Granini
Men hörru Juli är mycket kul i,
bikinibrudar från Honoluli,
och cykelbyxor att vara ful i,
samt paraplyer med mycket strul i.
2012-12-25

    ej medlem längre
Augusti. Bara.
2012-12-25

    ej medlem längre
Jag väljer alla månader för jag vet att leva ett åt med allt som är så välj själv om jag får be och välj inte maj för då är den token lös
2012-12-25

  backwardness
vinter, januari, födelsedag
vår, maj, blev pappa-kärlek
sommar, juli, semester och sol
höst, september, färgerna inann kylan kommer


bra ide ,,,kul !
2012-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Maj
Flickorna

2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia