Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta - 150 slag per minut, i takt till 75


Ännu hörs den inte, ännu märks den inte
Aktiviteten inuti dig, inuti mig

150 hjärtslag per minut
I takt till 75

Dubbelt så snabbt, dubbelt så frenetiskt, så livfullt oskuldsfullt

Jag älskar dig

Men du, mitt hjärta
kommer aldrig någonsin
att älska mig tillbaka

Ännu hörs den inte, ännu märks den inte

150 hjärtslag per minut
I takt till 75

Din röst, mitt hjärta
kommer aldrig någonsin
att göras

--

hörd







Fri vers av J. E. A
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-13 23:09



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Jättefin.
Älskar titeln.
Gillar.
2014-02-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"150 hjärtslag per minut I takt till 80" det säjer mycket nu på alla hjärtasdag, må så gott hjärtevänen/Diana
2013-02-14

    Moulin Rouge
Så fint! Jag hoppas ditt hjärtas röst kommer göra sig hörd en dag och att den finner ett annat hjärta som klappar i takt.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A