Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En krystad sång!

En krystad sång
från en vilsen själ

Ropar efter sin motsvarighet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-27 11:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ett djup i denna som tilltalar mig.
2012-12-28

  Federico Romano
Eller en likhet vi ej ser..
2012-12-27

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Ger mig bilder av en dimmig hed där två vilsna själar inte hittar varandra. Gillar verkligen när dikter ger mig snabba bilder.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin