Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder av sanningen

Avbilder av verkligheten
är alltid avbilder

inramade och vinklade
på något sätt, om än så lite

aldrig hela sanningen


bilder som ibland förskönar
ibland förfular

den nakna sanningen



sanningen

som ville bli förmedlad




Fri vers av tosing
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-27 21:19



Bookmark and Share


  hansensson
Klokt och väl förmedlat.
2012-12-27

    ej medlem längre
Underbart
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

tosing