Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

askan blir jord.. .

mina ord är till er
alla ni som landat
och blivit del
av jord igen.

alla ni som fallit
och faller

i glömska...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-12-29 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric