Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borde vart Omar Khayyam queer, men denna på Sapfo är bara så skön


Poeten skaldar

 

 

nej nu är jag trött på världens gnall och gnäll

 

tag hit en flaska rhenskt

 

och en fager ungersven

 

låt oss rulla runt på blomsteräng

 

medans solen går opp och ner  *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

*    det är synd om de läsare som inte förstår diktens djup och metaforik. men nu är det ju inte diktarens lott att bifoga den esoteriska koden. ni kan ju iallafall få veta att en viss andlighet förväntar jag mig hos mina beundrare

 

 så döhör duhu nöhöjdaare 

 som en av mina epigoner (C.M. Bellman) uttryckte det

 

 

 

 

 

 



Fri vers av flygia
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-29 21:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönstämmig
2013-01-03

  Lars Hedlin
Mycket fint
2012-12-30

  Dufvenberg


Vasst och elegant.
Och de mötas de två.
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia