Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig bli kär

ett eget litet nattdjur
ensam ensam
i stora jävla världen
i sängen
sängen som är utfälld
men kall på ena sidan;
här bygger man bo
här slår man sig till ro
för det är ingen som vill lära en att flyga
lilla nattdjur
det var väl inte
såhär det skulle bli?




Fri vers (Fri form) av ester.b
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-29 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b