Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlor och kronblad

Droppar på bläcket
från fuktigt nyårsmörker
under nattsvärtans djupa tidevarv
när rötter till stjälk och blomma
vilar, väntar och drömmer
om humlor och kronblad
av ljusets säregna kraft.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Roger L Svensson
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-30 20:04



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vacker väntan på våren
2013-01-04

    ej medlem längre
Mycket vackert poem ..
2013-01-04

  Kristina Wallbing
Åh! så fint. Särskilt slutet.. uppmuntrande för oss mörkermänniskor i norr!
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson