Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knappt hade jag hunnit beskriva vinterns skönhet förrän den försvann...


Vinterfult


Himlen hänger låg och grå
krympande, brunsvart snö
smutsad av slask och tö




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-31 11:29



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
För att citera ett gammalt talesätt: "Så förgås världens prakt". (Sic transit gloria mundi.)
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP