Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer älska dig tills hela världen har förvandlats till sand

Jag kommer älska dig av hela min själ
Kommer att ge dig mer än vad jag någonsin gett mig själv
Och jag kommer vilja ha dig som närmast
När jag ber dig att gå
Jag kommer bli så rädd om du säger att du älskar mig
Och det kan ta år innan du ser en tår falla från min kind
Trots att de besöker mig nästan varje dag
Jag kommer tycka du är vacker
Helt jävla underbar
Även när du slagit mitt hjärta itu
Och jag kommer kämpa i det tysta
För att hålla dig kvar
Du kanske frågar vad jag tänker på
För du lärt dig att min tystnad säger mer än mina ord
Det finns så många som förstört mig
Och så många öppna sår
Men allt jag behöver är tid
Så ge inte upp på mig
Det finns så mycket mer än vad ögat ser
Och jag ska älska dig mer än någon annan gjort
Det finns så mycket kärlek i mitt hjärta som behöver ut
Jag behöver se lite ljus allt detta mörker
Hatet har växt sig ganska starkt
Så låt oss rädda varann
Jag kommer älska dig tills hela världen förvandlats till sand.




Fri vers (Fri form) av ConfusedByYou
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-31 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou