Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde vara min egen klippa i stormen

Jag har så lätt för att sparka mig själv i magen.
Ta sats, lyfta benet bakåt, och verkligen ta i.
Som om jag gör en dubblett av mig själv
och placerar den mitt emot,
med enda syfte att såra.

Det gör ont att bli sparkad på,
men av någon konstig anledning
så har jag så lätt för att vara självdestruktiv.
Det faller sig naturligt,
och när jag tänker efter så har det nog alltid gjort det.

Men det är nytt år nu,
och jag tänkte försöka ändra på mig själv.
Ta bort. Lägg till. Göra om.
För om det är någonting jag tror på,
så är det förändring.







Fri vers av Den som skriver
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-02 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver