Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eländet tar visst aldrig slut,önskar jag kunde berätta allt för er kära läsare men jag måste låta detta fortgå och förhoppningsvis lägga sig innan jag kan....


dödens år...

...och jag vandrar i dess spår
försöker blunda men bilderna
återuppstår

precis som du och jag
ska göra en vacker dag
som de troende individer
vill få oss andra att
förstå

men hur jag än vrider
och vänder
hur jag än kämpar för att
inte ge upp

kommer motgång på
motgång
och lägger sig på mig
tynger och dämpar
allt som är jag

finns snart inte kvar

kanske är det lika bra

har aldrig förr
önskat döden
men han är ändå
min bästa vän

vi går hand i hand
stela och kalla

dags för ännu ett
farväl

men än värre
mister också mitt barn
om han snart inte börjar
må bra

och mister jag honom
finns inte mycket kvar

dags att sluta
har annat jag borde
annat innan jag
ej längre kan....




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-03 15:52



Bookmark and Share


  KrutOla
Mina ord är för futtiga för att kunna hjälpa här, jag har bara en önskan att motgångarna upphör, för Döden är ingen vän och befriare. Han är det eviga mörkret. Han kan kanske kännas som ett alternativ, men trots allt elände är väl ändå en strimma ljus, som jag ändå vill tro ska finnas, bättre än evigt mörker? Du är dessutom själv ett ljus, det ska du veta. Det är redan så mycket mörker i världen att jag då inte vill att ditt ska slockna i förtid.
2013-01-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark, o gripande skrivet
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire