Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och du bara ler....


saknar ..

älskling

du ser mig
ler
och jag smälter
som mjukglass en
het sommardag

känner inte kylan
som egentligen råder

för du ler

pratar med mig
frågar hur jag har det
berättar lite om dig

jag får tygla mig
för att inte
slänga mig i din famn

skrika,gråta,kyssa dig

be dig att förlåta
att jag gjorde slut
på allt som var vi

bara för att vi inte
helt och fullt förstod
varandra



lika varm är du nu
och jag känner kärleken
som strömmar genom
ditt bröst

rakt in i mitt hjärta

för du ler

och jag tänker på dig
varje dag

allt som var

alla våra gemensamma
drömmar som jag
krossade

för att jag inte hade
tålamod och tro på oss

tordes inte lita på den
kärlek som du ändå
alltid visade

då jag vågade se

går inte en dag utan
att jag hoppas att vi kan
återuppta vårt gemensamma
liv

göra allt vi talade om

undrar om det är
försent.....

drömmer mig bort igen

och ser dig le...






Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-03 16:21



Bookmark and Share


  KrutOla
Finns få saker än att de inte går att reparera. Även en bränd bro går att bygga upp, även om det kan ta tid att samla material. Hoppas kärleken vinner över tvivel och fruktan.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire