Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utskuret...

försiktigt
öppnar jag
dig
ditt hjärta
i min hand
oroligt
jag ser 
sakta
allting 


sluta slå...








Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 304 gånger
Publicerad 2013-01-05 00:52



Bookmark and Share


  sommarmoln
Vackert...
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric