Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grävlingen

 

 

 

 

grävlingen är som mest människolik
när den talar i telefon; när den blir arg

och slänger på luren

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-09 14:18



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Haha, en allvarlig poet på skämthumör, tänker jag, men som vanligt även genialisk!
2013-01-09

    Meretseger
javisst är naturen underbar
2013-01-09

  Anya VIP
Härligt! skrattar högt! Bra!
2013-01-09

  Tarantaran
Grävlingar är så skygga
och de hör väldigt bra..
det kanske är därför
de slänger på luren..
kom jag att tänka...
blir skrämda helt
enkelt..:)
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP