Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig mer

Jag kommer aldrig mer få varm choklad med vispgrädde på sängen den 15 maj
För det är ingen kvar som vet
att jag vill ha det

Måste de göra ont?
Är du säker på att de kan nå dig?




Fri vers av arcoiris
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-10 03:57



Bookmark and Share


  Ex¤animo
...nu vet i.a.f. jag :P
2013-04-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra dikt
som förklarar vad du vill ha, när du vill ha det, så att vi alla vet:)
2013-01-10

  SatansSon VIP
Tycker om!
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris