Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat stavar inte fel

Min lilla huvudvärk
är min lilla hemlighet
Verkligheten är inte vacker,
inte bister,
inte ung

Hjärtat stavar inte
fel

Hjärtat läker inte
det skälver

Om en sekund vore en minut
skulle all din längtan kvävas i det förgångna
Hjärtat studsar inte som en studsboll
Det slår som en gong gong

Inuti
Inifrån ser du alla ljusen
Men utanför syns bara fönster
läppar slutna
dörrar stängda

Om du fick mitt hjärta,
skulle du läka då?

Nej
Regn kommer från molnen
Din smärta är din egen
Jag kan inte bära dig
Men jag kan luta dig mot mig
Försiktigt
Så att du inte går sönder




Fri vers av arcoiris
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-11 00:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om det sköra. Din skärpa. "Om du fick mitt hjärta//Din smärta är din egen", så klokt så vackert så...din text berör
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris