Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad skall vi göra med Stockholm egentligen - utveckla, avveckla, inveckla? (Foto: Byggplats Liljeholmskajen 10 januari på kvällen.)


Stockholm och Framtidens portar

När vi står inför Framtidens portar ...
dörrskyltar obefintliga,
eller falska

Stockholm dränks av reklam
döljs av natten

En dag kanske havet dränker Stockholm,
eller kilometer av is,
eller något annat sker

Något vi aldrig förutsett
Något vi aldrig kunde förutse

Planeten Stockholm
glider ut genom Framtidens port




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-01-11 13:12



Bookmark and Share


  vera gade VIP
ni unga får putsa dörrskylten!
2013-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP