Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tetris

Du.
Du som läser.
Jag älskar dig.

Du.
Du som skriver.
Jag älskar dig.

Orden faller långsamt först. Takten ökar.
Du hinner.

Älskade poet. Älskade byggare.

Din smärta är min. Är vår.
Min kärlek är din.

Jag ser dig.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 02:20



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Väldigt bra kärlekspoem. Man känner sig träffad.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl