Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en grönklädd stol

 

 

Du bjuder mig

plats i en grönklädd stålstol

sätter dig mitt emot

 

du ser mig

 

                                                               ser mig

 

 

Trevande

sträcker jag fram min skröplighet

ber om lindring

 

Du hör på mig 

 

                                                                                                      lyssnar                          

                                                                svarar

 

 

En halvtimme

av din uppmärksamhet

din hjälp

 

                                                         ger mig en injektion

                                                                                       av framtidstro

 

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 13:07



Bookmark and Share


  Nina.H
Jättebra text och form. Gillar denna!
Applåd
2013-02-01

    ej medlem längre
ger mig en injektion

av framtidstro

bra medicin!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin