Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Growing epidemic/ Växande epidemi!!! Sex bland skolbarn/ Youth sex!!! Sydsvenskan: http://www.sydsvenskan.se/malmo/15-aringar-anhallna-for-valdtaktsforsok Audio is important!!!


My Ocean of sorrow: Sex and Violence = Danger!!!

 

Haiku:

 

(Seven Last Words from the Cross to our children…)

 

 

 

My child, my child

 

why we adults

 

have forsaken you…,

 

 

 

Sexuality and violence are pouring from TV

 

Sexuality and violence are pouring from Computers

 

Sexuality and violence are pouring from Films

 

Sexuality and violence are pouring from Newspapers

 

 

Utopia is impossible  because of contradictory nature of mankind in general and individual in particular.

Our autonomous nervous system requires some disorder…”

An Angel said: I protest! I protest! I protest!

 

Sydsvenskan:
http://www.sydsvenskan.se/malmo/15-aringar-anhallna-for-valdtaktsforsok

Audio is important!!!

 Oxie:
Fyra pojkar misstänks för ett våldtäktsförsök, sedan de lurat in en 13-årig flicka på en skoltoalett under tisdagen. Polisen larmades vid 15-tiden på tisdagen om övergreppet på Oxievångsskolan. Två 15-åringar och två 13-åringar misstänks då ha fört in en 13-årig flicka på en av skolans toaletter och på något sätt förgripit sig på henne.

Pojkarna hämtades till förhör under dagen. Enligt polisen hämtades någon av dem hemma och någon på skolan.”




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP