Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför mening

jag förväntar mig inte
att glömma
förväntar mig inte
att förlåtas

säger bara att det
gör jävligt ont

och det gör ord
som berör
...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-23 17:48



Bookmark and Share


  ia VIP
så otroligt sant
vackert, skört och innerligt.
2013-02-12

  SatansSon VIP
Vacker.
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric