Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då som nu


27:e januari

Sex miljoner skäl för att aldrig glömma
och ännu fler än så för att aldrig tystna

ty samma krafter är ännu verksamma
för att åter lägga siffror till statistik
och kommer så att göra
så länge det anses vara politiskt korrekt




Fri vers av Regular
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-23 23:31



Bookmark and Share


  walborg
Tack!
2013-01-24

  Bibbi VIP
Tack för påminnelsen!
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular