Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repertoar

Ni
har
en repertoar

ett mönster
som Ni halkar i.

Låt mig
tystna.














Kliva ut,

med ny refräng,

som bara jag kan.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl