Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livet velat annorlunda...


En varm omfamning,
och jag förlorar mig
i dina andetag

i vår drömda verklighet
får jag för några sekunder
känna pulsen slå
åtrån pulsera
och själens längtan
slå ut i full blomning

du är min, jag är din
vi är varandras
inte för alltid
och bara till låns

men verklighetsstunden
medan vår omfamning varar
ska för evigt
gnistra och glimma

som vårt allra
vackraste minne




Fri vers av Junitvillingen
Läst 806 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-27 15:57



Bookmark and Share


  Synx
En skön dikt som går att läsa på flera djup och inriktningar om man så vill. Vackert!
2014-08-01

  Nina.H
Kärleksfullt och mycket värme..
otroligt fint diktat
2013-02-01

  alldamageinside
Vackra rader.
2013-02-01

    ej medlem längre
fint
2013-01-27

  reza.hb
så vackert skrivet !
ett liv med kärlek och fullt av hopp.
vilken strålning...
2013-01-27

  Lars Hedlin
Mycket vackert och skört gillas till max ;) kram
2013-01-27

  Peter Olausson VIP
skör, vacker, innerlig!
2013-01-27

  Matilda Ida Anette
För varje gång jag läser den här texten fäster jag mig vid den allt mer. Vackert!
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen