Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan


Förväntan strömmar genom mina ådror
Kan inte sitta still
Låt mig få njuta
Förstör inte detta
Snälla, låt det gå som jag vill...




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-28 22:14



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En behjärtansvärd önskan,
som jag fullt upp håller
med om!
2013-01-29

  Nina.H
Vackert och längtansfullt
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz