Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Jag är frukten

av mina val

Essensen av

de val jag inte

kunde välja

bottenskrapet

av de val

som gjordes

åt mig




Fri vers av Millan1
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-29 03:24



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
smakar kallt järn, hårt och bra..
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Millan1
Millan1