Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske ödesdigert...




Steget från
förnuft
till känsla
kan vara
mycket, mycket kort

så tänk dig
noga för
innan du tillåter
stundens lockelse
förtrolla dig
långt, långt bort







Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 709 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-29 13:46



Bookmark and Share


  Maria T
Kan bli ödesdigert
2013-02-09

  Lars Hedlin
Bra insikter!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen