Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill skriva kärlek



Vill skriva kärlek, kärlek blott
Jag andas ju, din aromdoft,
du flödar i, mitt blodomlopp

Ett namnlöst väsen är du dock,
saknar anletsdrag och kropp
Så är du än min längtans hopp

Min luft, min njutning, glädje ock
du är allt i alltets, tidsförlopp

Vill skriva kärlek, kärlek blott!





Fri vers av Eduardo
Läst 960 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-02-20 17:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En helt underbar formulering av kärleken! APPLÅD!!
2010-03-21

  Annelicious
Så nära de känns dina ord....
Mycket bra :-)
2007-04-22

  Lilla My* VIP
Redan gjort vännen!!:)
Vacker dikt!!
2007-04-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Det gjorde du ju där;-)
2006-09-10

  Madjori
Ännu en underbar dikt....Gillar den starkt, fint formulerad.
2006-07-21

    SerenitySearch
Wow, poetiskt som bara den, riktigt nice!
2006-06-21

    Jess81
vilken underbar dikt, den får blodet att röra sig snabbare i ådrorna!
2006-04-24

  Tassan
Vilken härlig kärlek du skriver om.. fint!
2006-04-04

    Fia
Jättehärlig och vacker dikt med bra flyt. Bra skriven!!
2006-03-26

    äpple
väldigt vackert skrivet, en av dina finaste skulle jag vilja säga!
du har fått en väldigt bra rytm genom texten också. nice work!
2006-03-02

  Buffz
Verkligen vackert skrivet :)
2006-02-22

    Flogging Elly
Det där var kärlek! Ypperligt vackert från början till slut.
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ