Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknas

Telefonen ligger tyst

Din röst som aldrig hörs

Väntans evighet

Ensamheten slår sina klor kroppen

Verkligheten när du var här

Saknas




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 530 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-30 19:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig i den situationen och känslorna av ensamhet och övergivenhet den skapar. Man lär sig mycket om sig själv i den situationen.
2013-10-24

  Mona Nordkvist VIP
Så stor är saknaden.
2013-09-30

  träsnidaren
Igenkännande.
Vackert och sorligt.
2013-09-11

    ej medlem längre
sån tyngd .. vackert
2013-03-10

    Niclasdotter
Så vacker.
Hjärtskärande nära kryper den under huden också.
Magnifikt!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel