Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel


Den där inre längtan
den som pulserar
bränner
hettar
värker -
den som gör mer ont än
något annat

kan den någonsin stillas
i det hav
av saltstänkta tårar

som blev till
när jag förstod
att saknaden efter dig

skulle

bli

livslång...










Fri vers av Junitvillingen
Läst 725 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-30 23:15



Bookmark and Share


  Dick Scott
Mycket vackert och känsloladdat:)
2015-09-29

  Maria T
Mycket vacker dikt om saknad
2013-02-09

  erkki
Den här kommer verkligen från hjärtat. Visst gör sorgen ont, men jag tror den också är mycket vacker i ditt fall. Så innerligt skriven! Kram!
2013-01-31

  Yrre VIP
Berör, stor kram till dig!
2013-01-31

  Minkki VIP
vackert skaldat
2013-01-31

  Lars Hedlin
Sorgsen men också mycket vackert skrivet
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen