Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rök




Håret, huden,
kläderna och
manuskripten
luktar rök.

Vi andas och
ur munnarna
kommer det
ljummen rök.

I luften pyr
slingor av alla
pengar som
blivit rök!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 224 gånger
Publicerad 2013-02-01 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf