Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: ett stenkast från hemma...


Minus 15 grader - men på plussidan inom...



Promenad
på snötäckt vik

dina glittergröna
ögons kärlek
som möter mina blå

kan det egentligen
bli bättre

än så?




Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 862 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-03 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hittat tillbaka till poeter.se efter en lång dvala. och inser hur vackert du skriver. Tack för dina kommentarer, för länge sedan!
2014-05-25

  Maria T
Underbar värme i kylan.
Strålande bild
2013-02-09

  Kim VIP
Härlig i sin enkelhet!
2013-02-09

  Peter Olausson VIP
vacker bild, vacker text, underbart budskap!
2013-02-04

  aol
underbart,
2013-02-03

  walborg
Så fint att läsa
2013-02-03

  SatansSon
Kan nästan inte det. Himmelriket slår ut det.
2013-02-03

  SatansSon
Ka n nästan inmte det. jhimmelriket slår ut det.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen