Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlig list...



Kan bleknat intresse.. trigga igång jakten igen..

jakten på att åter fälla..sitt byte..

det lätta bytet..blev helt plötsligt svårfångat..

då väcktes.. den slumrande stenåldersmannen i dig..

hon måste fällas..till nästan.. varje pris..

manligt beteende..men..

ni är redan valda..långt innan ni slår till..

kvinnlig list..syns inte..

men finns alltid..alltid..

vi blir aldrig..så svaga..

att vi glömmer..

listen..

aldrig..




Fri vers av passionsblomman
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-08 13:45



Bookmark and Share


    Anki.A
"Kvinnlig list" Gillar
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

passionsblomman
passionsblomman