Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkt



Jag drivs
mot hans flammor,
kan inte värja mig
mot hans tindrande
magnet!

Har fått vittring på
hans mansdoft!

Som en hund
som följer
Instinkten
mer än kallt
förnuft.

Kastar jag mig i armarna
på Ödet!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-08 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ödet ja mot det kan man inte värja sig, bra!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf