Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av dig




Lite från sidan
betraktar jag
dina konturer

täcket avsparkat -
din muskulösa kropp
som andas gryningsljus
och värme

så vacker!

jag vill krypa närmare
men väljer
att ligga kvar
i min bädd

ibland
kan enbart åsynen
av det åtråfyllda
vara den allra
största

njutningen









Fri vers (Fri form) av Junitvillingen
Läst 709 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-12 13:03



Bookmark and Share


  Synx
Väldigt målande och fångande dikt. Känner igen mig i den väl.
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen