Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Väntan på Något



Regnet har upphört.
Löftena slår ut i blom.

Vin sväljes ner i
halsars svarta djup.

Framtiden for, just
som vi anlänt.

Staden som en acne, blemma,
fylld av liv.

Han kom en sommarnatt,
som var förtrollad.

Ljuset dansade igenom
våra röster, kroppar.

En annan gång var det höst -
och vi sökte glöden.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-12 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf