Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februariland

Småsnöiga februaridagar
med pudrade skogar
glider småkyligt fram.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Roger L Svensson
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-13 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord.
2013-02-13

    ej medlem längre
Vackert uttryck med få ord...ger stor känsla.
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson