Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kind är de allra finaste sandpappret

en tår är en önskan
smeks den bort räddas själen




Fri vers av Doptera
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-14 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doptera
Doptera