Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 maj 1992: en gammal dam med tydligen dålig syn petar med käppen på en solreflex på trottoaren på Sankt Eriksgatan i backen mot Norr mälarstrand.


Peta bort solreflexen

I.

Peta bort solreflexen
med en käpp;
flytta solen.
En glimt av himlen;
moln driver bort.
Vore jag ett moln
varade livet för evigt.
Jag vill ha min egen värld.
Ingen annan.


II.

Vad har du för betydelse?
Du.
Ja, just du!
Du
och ingen annan.

Du kan bli en blomma.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-15 13:22



Bookmark and Share


  vera gade VIP
OH!
2013-02-15

  Arne Ugglemosse
Fint
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP