Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den livsförkortande kroppsjukvården.


Låt bli min kropp!



Gonar mej
i kvällsolens
varma, gula ljus.

Värjer mej
för Sjukvårdens
Snusk!

Rota inte
i
min kropp!

Om jag är HIV-
-positiv vill jag
väl inte veta DET!

Om jag har en knöl
i hjärnan, -
skit i DET!

Jag hade 2 stora bölder
på tungan, - men de
försvann, sedan.

Hade jag visat dem
för en läkare
hade det nog blivit

operation med vanställd
tunga som följd och
jag hade lidit

hemska kval och
kanske hade fått svårt
å prata!

Och, transplantationer
är äckligt! Låt oss
leva -- tills vi dör!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-16 03:47



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Både humor och humör här;)
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf