Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imperfekt knulla

kanske är jag kär i henne
kanske inte
vem bryr sig

kärlek är ett parfymerat ord för fortplantning
två fittdjur kan inte föröka sig

det är roligt men det är inte roligt

jag älskar dig
jag hatar dig
jag saknar dig

din: i alla lägen




Fri vers av trasselsmuts
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 21:56



Bookmark and Share


  ful jobbig äcklig orkar inte
ganska kryptisk


2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts