Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har allt, men inte har något alls


Skrika

När ljuset har slocknat
Mörkret krupit sig på
Och du håller om mig så tätt

När kärleken tar över
Från mardrömmarna
Och lyckan borde vara total

Ropar ångesten på mig
I tystnaden
När njutningen borde vara total
Vill jag bara skrika
Skrika
Skrika




Fri vers av M_Franke
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-16 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke