Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


En fråga

man skuggar ögat
funderar över sanningen
man hör barnet skratta
möter livets doft
tackar för kaffet och
frågar efter kärlek




Fri vers av majola VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-18 11:20



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ligger mycket i det Du skriver i dessa rader - och kan tolkas på olika sätt ...

"man hör barnet skratta
möter livets doft" här hör man - och känner ...
2013-02-19

    ej medlem längre
bra den här
sanningen blir helt plötsligt det mest ointressanta i blickfånget
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP