Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst, svinga dina bästa slag


bli inte förvånad
om jag står kvar





peka din svärta,
mig når den inte





spotta ut det
igenkännliga





bli inte överraskad
när det landar


på dina skor




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 971 gånger och applåderad av 70 personer
Publicerad 2013-02-18 12:58



Bookmark and Share


  själensfrihet
Precis mitt i prick, väldigt bra!!
2013-10-08

  amolunda
Riktigt bra detta..gillas stort!
2013-10-06

  Stjärnöga
Underbar
så mitt i prick
är den..
2013-07-01

  KattenKin VIP
Jag måste säga som Baloo: Du har en skön stajl grabben! Gillar texten till tusen och hela känslan den ger!
2013-06-27

    lussiana
"Det du ger får du tillbaka"
Så försmädligt och skamkänsla när det inte kommer längre än till sina egna skor.
Men ödmjukhet och förståelse kan befrämja närmande
"lussiana

2013-06-06

  Ninananonia VIP
Bra.. Inre styrka..
2013-02-25

  agneta pichler

starkt och bra skrivet..

och vilket skydd du har


2013-02-25

  Mow Dean VIP
Bra skrivet.
Känns på något sätt som gamla etablerade visdomsord, fast nytt formulerat på samma gång.
2013-02-25

  Primulan
Stark och en bra sköld! Gillar den, heja!
2013-02-20

  Angel of love
Hård och kraftfull, perfekt!
2013-02-19

  Solitaire VIP
Ha!
Vilken kraft,
härligt!
Lånar lite :)
Nu vill jag höra
Pat Benatar
med
'Hit me with your best shot'
2013-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Självsäkert och starkt...
2013-02-18

  Ann-sofie.
den här var jätte bra, mitt favorit citat är "Allt du gör kommer tillbaka till dig", den här dikten beskriver det på priken, applåder :)
2013-02-18

    ej medlem längre
Julio you are a warrior my friend :)
Gillar denna.
2013-02-18

  Maria Thunholm
Fin dikt! Har varit väldigt upptagen med mina fotografier, men ska nog försöka skriva lite igen...
2013-02-18

  sockerspöket
Så bra, så starkt och kaxigt och ja, umf!
2013-02-18

  M_Franke
Vilka rader, mycket bra skrivit!!!!
Beundransvärt
2013-02-18

  Federico Romano
Bra!
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP