Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom horisonten



Ett rus
av hallon och
långsam skymning
innan dagen
har förlorat sig.

Var och en
är en Ikaros.
Vi flyger på
vaxvingar
under solen.

Livet är
ett djärvt företag.
Hur länge vi än far,
finns alltid något dolt -
- bortom horisonten.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 294 gånger
Publicerad 2013-02-19 05:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fin tolkning av myten.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf