Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notesbok



Veden brann av elden, som
lånade sitt ljus från himlen.

Grön skål av glas är full
av söta bigarråer.

Kyssar och pyrande rök
i aftonens dunkel.

Hur har du haft det?
Hur vill du ha det?

En helt ny färg på
hans mobiltelefon.

Ledsen änkling minns
hennes nariga händer.

Nyhetsrapportörens stämma
dånar i mitt huvud.

Världen kryper närmare
skuggorna, därute.

Kommer du någongång, - eller skall
jag beställa en plastdildo?






Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 06:22



Bookmark and Share


  mysing
snitsigt avslut :)
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf