Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev flicka lev

Lev flicka lev
Du är fin som du är

Lev flicka lev
Dina fel gör dig till den du är

Lev flicka lev
Snedsteg kan rättas till

Lev flicka lev
Jag kan hjälpa dig ur din apati

Lev flicka lev
Dina sår kommer att läka

Lev flicka lev
Ta inte ditt liv ikväll




Fri vers av M_Franke
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-19 14:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
viktig samt bra, og sann, uppmaning
2013-02-26

    ej medlem längre
berörande...
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke