Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna Ord



Ja, det var just alla mina ord
som ständigt träffade
de som gjorde det

de dröp utav galla
ströp nog hoppet
och brändes in

med glödgat järn
i ditt mjuka kött

några delades upp
andra höggs itu
några sprutade

tills allt var över

kastade några fräna
obändigt elaka
och hånfulla

de träffade
bet
rev
och slet

sen svalde jag de andra
njöt av min förmåga
att svinga svärdet

men det var du och då det
nu rinner andra till
mjuka och vackra

lindas likt en gyllene väv
smeker ditt villiga öra
och berör strängen
i ett andlöst pärlband

av raffinerad manipulation

@








Fri vers (Fri form) av Elina Vacker
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-21 11:03



Bookmark and Share


  Schizooliza
Underbart ömt och sylvasst. O, ja... Ändamålen helgar ju medlen:)
2013-03-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
den kvinnliga manipuleringsförmågan
den kvinnliga listen

är totalt befängslande
ni är födda, att behärska oss

magi, är vad Ni är
förtrollande
2013-02-26

  erkki
Läckert! Du kan hantera ord! Att ha dig som ovän vore en pina värre än skärelden.
2013-02-21

    ej medlem längre
gillar denna!
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker